Blog

Fremmed pik bolle piger

Feb 02, 2018 / By : / Category : Mega stor pik

fremmed pik bolle piger

Aldrig i hendes vildeste fantasi havde hun troet det muligt at hun kunne være så skrækslagen og så stjerneliderlig på samme tid. Hun havde lyst til at løbe skrigende bort og råbe på hjælp, men samtidig kunne hun ikke få tanken væk fra hans pik, som hun tydeligt havde set vokse sig stor og stærk i de sorte cowboybukser de sidste par minutter.

Hun besluttede sig for, at lade sig give fuldstændig hen til den fremmede mand, og lade ham kontrollere slagets gang. Han havde bundet hendes arme stramt om stammen bag hende, og kom nu hen på hendes side igen. Han havde et udspekuleret smil på sine læber. Du skal have min store fede kødfulde pik i din mund.

Det gjorde voldsomt ondt og hun kunne høre sin kjole flængedes bagpå. Samtidig kunne hun mærke at hun var ved at blive godt fugtig i trussen. Hun udstødte et gisp da manden lynede ned og hev sin pik frem. Den fra i går havde egentlig været stor nok til hendes lille teenagefisse, hvis han da havde kunnet finde ud af at bruge den ordentligt, men denne her var enorm.

Hun havde kun set så store pikke i pornoblade før, og hun var slet ikke forberedt på at kunne møde en i virkeligheden. Manden holdt fast med begge hænder i sin pik og begyndte at gnide den rundt i hendes ansigt og henover hendes varme våde tunge, som hun ivrigt stak frem fra hendes vidtåbne mund.

Han maste sin pik mod hendes kinder og hals og tunge, og et par gange nærmest slog han hende i ansigtet med sin pik der blev stadig hårdere og større. Han stak en finger ind i hendes mund og hun begyndte ivrigt at sutte på den. Så to fingre, og hun suttede og suttede.

Han blev voldsommere og voldsommere med både fingre og pik, indtil han med et tog fat i hendes hår og pressede hendes hoved ned over hans svulstige dunkende store pik.

Han pressede hende så langt ind han kunne. Slik min store hårde pik det bedste du kan. Flere gange var hun ved at kvæles, men han var ligeglad, han førte bare hendes hoved frem og tilbage over hans svulmende lem. Hun kiggede op på ham med tryglende øjne, men han viste ingen nåde. Sandheden var, at hun nød det i fulde drag, og at safterne væltede ud af hendes nu svulmende og drivvåde fisse. Pludselig slap han hendes hoved, trak sig hurtigt ud og hun hev igen efter vejret.

Han spillede sin pik voldsomt lige foran hendes ansigt nu. Du nød det jo! Pigen var begyndt at være rigtig glad for denne leg.

Hun tænkte kun på mandens pik og på hvornår hun måtte få lov at blive gennemkneppet af den i hendes andre huller. Manden stak igen to fingre i hendes mund og hun suttede ihærdigt, taknemlig over at få lov.

Han rev i sin pik og begyndte at stønne mere og mere højlydt indtil han som en eksplosion kom ud over hendes ansigt og i håret. Med begge hans hænder begyndte han nu med voldsomme bevægelser at smøre den fede sperm ud i hendes ansigt. Han bandt hende fri fra træet og hev hende brutalt op fra skovbunden. Han skubbede hende af sted, og hun havde ingen idé om hvor langt de havde gået da han pludselig standsede hende.

Hun kunne høre der blev fumlet med nogle nøgler, og hun hørte døren knirke, da den gik op. Han trak hende op ad et par trin, og skubbede hende ind i noget der måtte være et bord, som hun forskrækket faldt indover med hele overkroppen.

Lugten i skovhytten var tæt og stram, og det var tydeligt at der ikke var blevet gjort ordentligt rent i lang tid. Hvor mon hun var nu? Manden havde tilsyneladende befundet sig i et andet rum de sidste par minutter, efter lydene et dømme, men nu kunne hun høre hans tunge skridt komme nærmere.

Hendes tanker fløj rundt og hver eneste af dem gjorde hende liderlig. Hvad ville han gøre nu? Ville hun snart få hans pik at mærke i hendes drivende våde skrigende kusse? Hun fik kuldegysninger ved tanken. Hun gispede da det gik op for hende, at stemmen ikke tilhørte mandens. Hendes blindfold blev fjernet, og hu så, at hånden og den råbende stemme havde tilhørt den første mand. Han stod bag hende og hun turde ikke vende sig. Desuden pirrede det hende, at hun ikke vidste hvem han var.

Der blev trukket op i hendes kjole og to hænder begyndte forsigtigt at kærtegne hendes runde balder. Han begyndte at ælte balderne lidt hårdere nu, men ikke voldsomt. Hun slappede af og nød det. Han begyndte at sprede hendes balder og køre en finger ned gennem røvsprækken. Hun kunne fornemme at manden trak sig tilbage, og satte sig på en stol nogle meter fra bordet hvorpå hun lå foroverbøjet og med strittende røv.

Han fortsatte med at køre fingeren op og ned gennem revnen, og kun let strejfe stjernen. Hun krympede sig af fryd hver gang, og fantasierne rasede. Pludselig kunne hun mærke det ikke længere var en finger, men en pik, der kærtegnede hendes røv. Beskidte klamme lille luder. Men først skal du mærke den i fissen! Han flåede hendes trusser ned om anklerne, sparkede hendes ben ud så de var helt spredte og trusserne blev revet i stykker.

Så begyndte Mester at slå sin pik op mod hendes pjaskvåde teenagefisse så hun kunne mærke hvordan hendes egne safter sprøjtede ud på hendes lår. Med ét huggede han til. Han borede sin jernhårde pik ind i hendes kusse og hun skreg af smerte og vildskab.

For hende var smerten nu forbundet med ultimativ nydelse. Han huggede i hende igen og igen, lige hårdt hver gang. Hun holdt fast i bordpladens sider så hendes knoer blev helt hvide, mens hun forsøgte at holde skrigene tilbage. Aldrig før havde hun haft så meget lyst til pik, og det fik hun nu! Hun havde næsten glemt, at de var to, indtil hun hørte sin herre fra en lænestol lidt derfra: Mester trak sig ud af hende, stadig med pikken stor og stiv, og nærmest kastede pigen hen til manden i lænestolen.

Hans pik var helt hård igen nu, og hun rystede af liderlighed ved gensynet. Mester satte sig, og hun så ham for første gang. Han var ældre, måske i midten af halvtresserne. En gammel gris, tænkte hun, men nød tanken. Hun blev skubbet i ryggen, så overkroppen bøjede ned over mester, som fik hendes bryster i hovedet og hun stod med røven i vejret.

Manden tog fat i hende og begyndte at kneppe hende i kussen. Din pik er så stor herre! Knep mig knep mig!! Du skal kneppes af så mange forskellige pikke i dag, at du ikke drømmer om det. Hun spyttede på huns pik, slikkede og suttede og tog ham helt ned i halsen. Hun nød at blive kneppet mens hun suttede pik. Hun havde aldrig prøvet det før, men hun elskede det, og gjorde sig umage med at tilfredsstille sine herrer.

Med det samme gik døren op. Hun blev tvunget af Mesters hænder til at blive ved med at sutte hans pik, men hun kunne høre, at der var kommet flere mænd ind ad døren. Hun skal bolles og kneppes og bruges til hun ikke kan gå. Jo flere mænd jo bedre! Manden, der havde været i gang med at kneppe hendes kusse ubarmhjertigt, hendes første herre, trak sig pludselig ud og hev pigen op at stå og vendte hende, så de nye mænd kunne få et kig på hende. Hun skælvede da hun så ikke færre end 5 mænd stå foran hende med jernhårde lem, sultne og begærlige blikke og udtryk i ansigterne der forvissede hende om, at hun ikke ville mangle pik hele den dag, og at hun ville få alt det, man kunne forestille sig.

De nærmede sig hende alle syv som ulve. Hun fik roligt besked på at sætte sig på knæ, og hun adlød. Hun tog beslutsomt fast i den første pik og begyndte at slikke det bedste hun havde lært. Først sugede hun bollerne inde munden og derefter slikkede hun langsomt om af skaftet. Hun tog et fast greb om det pulserende lem og begyndte at malke mens hun dækkede hovedet med sin varme bløde mund og suttede til. Han kunne næsten ikke klare det, tog fat om hendes hår og begyndte at kneppe hendes mund voldsomt.

Efter sutterunden var alle mændene utålmodige for at trænge op i hende. Hun tog så meget pik hun kunne. Hun red en mand som lå på sofaen med hovedet hvilene på armlænet. Hun lå ned over ham, og mens hun red ham kunne hun sutte to pikke på en gang som stod ved siden af sofaen.

Med hånden rev hun den af på en fjerde. Hun vidste, at det var nu hun skulle have den i røven, for der var stadig tre fyre uden arbejde, og hendes lille stramme røvhul var ledigt og blottet i den vinkel hun lå. Mens hun suttede og kneppede og malkede det bedste hun kunne, begyndte en grådig finger at massere hendes bageste hul.

Hun sukkede af lykke. Hun mærkede sine balder blive spredt og en af mændene satte pludselig tungen til. I et øjeblik standsede hun alt hvad hun havde gang i af ren og skær nydelse ved at mærke tungen slikke hendes røv, men et solidt klask over balderne af ham hun spillede pik på mindede hende om, at de nok skulle bestemme hvornår hun skulle stoppe med noget som helst.

Slaget i enden brændte, og det tænde hende så hun nu kneppede hurtigere og hårdere endnu. Tungen i stjernen havde hun aldrig oplevet før. Det var vidunderligt, og manden vidste virkelig hvad han lavede. Han slikkede og slikkede og supplerede nogle gange med en finger. Han masserede hårdere og hårdere med tunge og finger, og med ét lod han en finger slippe op.

Han kneppede hendes røv med to store fede fingre og hvis ikke hun havde haft to pikke i sin mund ville hun have skreget af smerte og fryd.

Så mærkede hun pikken. Ikke noget med en blid start, nu skulle hun bare have den i alle huller på en gang, og der skulle bolles til. Hårdere og hårdere stødede han til i hendes snævre bageste hul, og samtidig kneppede manden under hende også hendes drivvåde fjams endnu vildere. Liderlige billige møgkælling, får du nok? Hun tændte på at være deres slave, deres luder, deres dukke de kunne misbruge, deres lille møgso.

Hun kunne mærke hun snart nærmede sig sin orgasme. Hendes krop krampede sammen. Hun kunne ikke få vejret. Hun kneppede og blev kneppet hårdere og hårdere og vildere og mere smertefuldt. De rev hendes krop til blods og bed hende. Total smerte, total nydelse. Med et brag eksploderede hendes krop i en uregerlig orgasme. Hun skreg og græd og orgasmen fortsatte. Mændene trak sig ud og fjernede sig fra hende. Orgasmen var stadig i hende som en uendelig bølge da hun lå på sofaen og mærkede alle syv pikke sprøjte ud over hende på en gang.

I munden, i håret, på maven, ud over brysterne indtil hun var dækket til af sperm. Hun var næsten bevidstløs efter eksplosionen, men mærkede, at flere af mændene allerede var klar igen.

De kneppede hende på skift og sammen hele resten af dagen. Dette er min første novelle. Super fræk historie — jernet vokser stadig — kunne gogt tænke mig at stå ved siden af og blive brugt godt og grundigt i min røv. Det må være forsætelsen på Tanjas historie — tid til dildo………. Har vi masser af piger der kommer ud lever fræk fantasier som gangbang og ældre fyre som Master til at blive styret i sikre rammer.

Tja fantasier har ingen grænser. Haha kvinder er sgu da bare så fordomsfulde!! At der sidder et par små hellige tanter er en ting — dét må de jo om!! Vi andre blander os ikke i deres lyster.

Men at de gør sig til dommer over hvad kvinder generelt tænder på — det er da direkte fordummende!! Ved det er en ældre novelle — men efter min mening er den både fræk, velskrevet og feminin.

Jeg må erkende at tanken om flere mænd til en kvinde aldrig har tændt mig synderligt i en novelle, i det virkelige liv er trekanter perfekte. Men din historie er så velovervejet, at denne unge pige faktisk kan tænde på at en mand udnytter hende, og hun nyder det tænder mig rigtig meget!

Jeg er en ung knægt på 18 år, på trods af min alder har jeg da også oplevet lidt af hvert! De kvinder herinde der skriver at det bare ikke kan lade sig gøre har jeg bestemt ondt af. Nogen gange kan man godt have lyst til at virke frisk og modig, når man sidder overfor én, man gerne vil imponere lidt? Jeg tænker lidt, at I har en alder, hvor mange er optagede af at udforske deres egne og omgivelsernes grænser indenfor det seksuelle, og nogen gange kan man først mærke bagefter, at man kom til at gå over sin egen grænse.

Det lyder som om, du har været god til at mærke dig selv efter oplevelsen, og samtidig kan du sætte ord på dine følelser omkring det — og det er jo en rigtig god start. Du skriver, at I blev lidt nervøse, og senere skriver du, at du næsten ikke gad Måske kunne det være nogle signaler, du en anden gang kan bruge til at mærke, hvor din grænse går henne?

Hvis man kan mærke, at man har lidt modstand på noget enten ved at blive nervøs eller ved at blive lidt urolig i kroppen og for eksempel ikke rigtig gide, så kan det være et godt tidspunkt lige at stoppe op og tage en pause, for at give sig selv muligheden for dels at mærke efter, dels at tænke over om det nu er det rigtige, man skal til at gøre. Det kan være svært, når man er 15 år, og der sidder en lækker fyr foran én, hvad enten det er på skype eller hjemme på værelset Men nogle gange er det altså bedre at fortryde, man ikke gjorde noget end at fortryde, man gjorde noget, for så er det ikke lige til at lave om igen.

Hvis man fortryder, man ikke gjorde noget på det tidspunkt, så er det oftest muligt at prøve igen på et andet tidspunkt Kan du følge mig? Du skriver, at du har det dårligt med, at han så dig nøgen. Måske hænger det sammen med, at vores krop oftest er pakket ind i forskelligt tøj, og vi selv bestemmer, hvor meget af vores krop vi vil vise til hvem. Og det kan være meget forskelligt, hvor blufærdige vi er — altså hvor vores grænse går for, hvornår vi føler os nøgne. Nogle har det for eksempel svært ved at gå i svømmehallen, mens andre er helt ligeglade med at sidde nøgne inde i saunaen Men når vi først har vist vores nøgne krop til en anden, så har vi blottet os helt, og på en måde bliver vores krop lagt ud til vurdering hos en anden.

Det andet menneske kigger på os, og vi kan blive meget sårbare for, hvad den anden person synes om vores krop. I de fleste tilfælde viser vi os selv nøgne overfor en kæreste eller en person, hvor vi har nogle gensidige følelser for hinanden, og der vil vi oftest betragte hinanden som smukke personer, men min pointe er bare, at vi kan føle os meget sårbare, når vi står nøgne overfor et andet menneske.

Måske er det den sårbarhed, du reagerer på nu? Det lyder til, at du har lært rigtig meget om dig selv efter denne oplevelse, og jeg tænker, at du måske en anden gang vil passe på dig selv og dine egne grænser på en anden måde? Vi gør alle sammen ting her i livet, som vi bagefter kan gå og banke os selv i hovedet med, men det kommer der altså sjældent noget godt ud af — jeg tænker, at du skal tage den erfaring med dig og måske være glad for, at du er i stand til at mærke dig selv og dine reaktioner efter sådan en oplevelse.

Jeg håber, at du kan bruge svaret til at få ro i kroppen igen. Bedste hilsner fra BørneBrevkassen. Ja tak, jeg vil gerne modtage e-mails fra BørneTelefonen når min kommentar er vist og besvaret.

.

Vi sad og talte sammen om mange ting, og det viste sig, at vi faktisk havde interesse for de samme ting. Men som sagt, aftalen var, at jeg skulle være tilstede, ikke at jeg var særlig begejstret, men for min kones skyld, han var jo vildfremmed. Jeg må sige, at jeg blev positivt overrasket, jeg opdagede en ny side af mig selv, jeg kunne lide at blive gjort til hanrej, og han gjorde det virkelig overbevisende, han elskede hende i næsten 5 timer, og jeg sad og fik udløsning, uden at onanere, men udelukkende ved, at min kone gjorde mig til hanrej for øjnene af mig.

Hej prøv at kontakte mig, jeg har en ide til hvordan du kommer videre. Jeg har det på samme måde. Jeg har dog ikke prøvet det med min nuværende kæreste, desværre Men jeg havde engang en kæreste, hvor en af mine venner kneppede hende og sprøjtede i hende og jeg så fik "resterne" bagefter Jeg vil også helst undgå at blive rodet ud i partnerbytte, da det ikke er min gebet.

Har det på samme måde. Men min kone er ude 1 gang om ugen. Min kone er lys og hver gang jeg ser kbh kanal hvor der er en stor fyr der er sammen med en lys bliver jeg helt vild. PS min kone er ude hele tiden og hygge. OG jeg elsker det Jeg har fortalt min kone om dem og hun giver udtryk for at det nok ikke er noget hun tør. Men hun tænder på historierne i fantasierne og vi bruger dem ofte når vi har sex.

Enten fortæller hun en historie som handler om det eller også gør jeg. Min fantasi går lidt videre. For jeg vil gerne bagefter hun har haft sex med fremmede mænd, have oral sex med hende, så jeg kan smage og dufte hende og de fremmede mænds Hej Jeg sidder og tænker på det du skriver Hvad med at prøve det i virkligheden?

Jeg bor i København og er lidt over 40 år gammel, slank. Jeg har inveteret mænd til at komme hjem til os, for at have sex med min kone det er ikke altid mændene kender formålet. Vi sidder bare og nyder en kop kaffe, og så starter jeg at tage blusen af hende. Så til sidst er hun nøgen, og så tager vi og slikker hendes bryster sammen, og jeg tager hans hånd i hendes skridt, hvis han ikke selv gør det.

Så tager min kone hans pik frem, og tager den i munden. Når vi så er godt varme tager vi hende på skift eller sammen, det er lidt som det kommer. Det startede med jeg fandt ud af min kone havde sms'et frække beskeder med en som hun aldrig havde mødt, og sendt billeder af sig i bh og g-streng.

Hun fik sendt en besked til mig, som vat tiltænkt ham. Så tog vi en snak om mine fantasiger, og den aften tog jeg billeder og film med vi havde sex, og billeder af hende nøgen og sendte til ham. Det gentog sig næsten daglig, ellers bad jeg hende sende nøgen billeder til os begge, hvis jeg ikke var hjemme. Jeg havde også sex med hende flere gange mens hun snakkede telefon med ham, så han kunne høre hende skrige. En dag aftalte jeg med ham, han skulle komme og prøve at have sex med hende.

Jeg fortalte det til hende dagen før aftalen. Vi havde sex i flere timer, og vi nød det alle tre. Vi ser meget porno sammen og leger rollespil sexuelt - dette er altid, næsten, om mig der bliver brugt af andre. Jeg er meget submissiv og han meget dominerende. Jeg mener, jeg ville aldrig låne min hest ud til en vildt fremmed. Jeg er meget ked af det og har brug for ærlige svar fra mænd som har hans fantasier også - ikke nogle som blot vil fordømme ham.

Han er en dejlig mand og jeg elsker ham sindsygt meget, vil gå til jordens ende for ham - men er pludselig kommet i tviv - om han også elsker mig lige så meget Han har fra starten altid været vild med at fantasere om mig med andre. Jeg elsker ham sindsygt meget og jeg tænder også vildt på det. At når han er meget ophidset, bliver jeg det også og jeg føler mig lykkelig. Jeg er dog kommet til at tvivle, hvilket ligger til mig - om jeg bliver elsket igen som jeg elsker ham - hvordan kan han end tænke på at låne mig ud, hvis han virkelig elsker mig?

Det skal lige siges at vi endnu ikke har gjort det i virkeligheden og at han ikke ved om han kan - men min tvivl kom op i mig i går, da han spurgte om jeg ville finde en mand og have se med, hvis han sagde at jeg skulle. Gerne svar fra i mænd som har denne lyst og helst ikke fra nogen som blot vil fordømme og tale ud fra 'fornuft og hjerne'. Jeg er en mand der hele mit voksenliv har haft de samme fantasier som din mand.

I mine unge år havde jeg meget svært ved at erkende dem, og fortalte ingen om dem. På et tidspunkt da jeg var omkring de 30 blev jeg kæreste med en pige som var meget fri og lidenskabelig. Hun spurgte mig en dag om jeg havde lyst til at dele hende med en kammerat eller to. Først blev jeg ganske målløs, - hvordan kunne hun vide at netop det var min allerinderste drøm? Senere fandt jeg ud af at det rent faktisk øger chancen for graviditet hvis en mand tror eller ved at hans partner har haft sex med en anden.

Dette udnytter man faktisk i forbindelse med dyreavl hvor man lader en steriliseret han bedække hunnerne mens den han man gerne vil have afkom efter får lov at se på, hvorefter han få lov at bedække bagefter. Dette virker kolosalt motiverende på f.

Undskyld sammenligningen i øvrigt, men det viser blot at det ligger dybt i vi hanner at vi bliver seksuelt ophidsende hvis vi ser vores partner blive insemineret af en anden ham. Sådan er vi mennesker og dyr bare indrettet fra naturens side gennem evolution hvad enten man synes det er forkert eller ej, og hvorfor ikke bare nyde det. Hun nyder at blive begæret af to, somme tider tre mænd og jeg nyder at se hende nyde det, og jeg bliver altid vildt meget ophidset af at se andre mænd tage hende.

De orgasmer jeg får efter at have set en anden mand komme i hende er helt ubeskriveligt gode og varer næsten uendeligt. Kvinder er altid bange for at være sexobjekter for deres mænd, og det er i!!!

Min kæreste er mit sexobjekt, men hun er også min højt elskede kvinde og mor til vores børn, og jeg ville ikke undvære hendes venskab og kærlighed for noget. På et stort TV kører så en fræk pornofilm og der står en god lænestol som jeg kan sidde i og hvor jeg kan se både det som foregår tæt på mig i sengen, men også samtidig se filmen.

Jeg fører så manden ind til hende og de får lov til at snakke sammen alene lidt, så de kan finde ud af hvad og hvordan de kan være sammen. Han kommer så af sit tøj og lægger sig op ved hende i sengen.

Jeg er helt nøgen og nyder bare at høre og se dem hygge sig i sengen, samtidig med at jeg sidder og spiller på pikken og ser film. Når de kommer så langt at han er ved at komme, er aftalen, at han skal kneppe hende bagfra og slutte med at komme inde i hende, når hun ligger på alle fire og han knepper hende siddende på knæ bagved hende og dermed tømmer sig helt længst muligt inde i hende. Ofte så sutter min kone ham efterfølgende, ved at han sætter sig hen foran hende, mens hun bliver liggende på alle fire, med bagdelen strittende.

Har han lyst, vil jeg også gerne sutte ham, når han trækker sig ud af min kone, men det er ikke alle der har den lyst, men så trækker de bare i deres tøj når hun har gjort ham helt færdig og jeg låser ham ud. Nu kommer så min belønning og det jeg får ud af disse frække arrangementer.

Min kone ligger jo stadig nøgen, varm og spermfyldt og venter i sengen og når jeg kommer ind igen, nyder jeg at slikke hende i fissen og gøre hende ren med tungen for alt det saft og evt. Til sidst lægger jeg mig på ryggen i sengen og min kone sætter sig på mit ansigt, så jeg har hendes skede lige over munden og jeg slikker og sutter nu alt spermen, som manden har sprøjtet i hende, i munden sammen med min kones fissesafter og smager på det inden jeg sluger det hele, samtidig med at jeg spiller min pik og lige når jeg er ved at komme, tager min kone den i munden og sutter mig til den skønneste udløsning i hendes mund og vi slutter i en 69' er til vi begge er helt rene for rester af en fræk fræk aften, som vi begge nyder i fulde drag.

Jeg håber du finder ud aften måde, hvor det kan fungere for dig og din kone. Det er et frækt set-up og mere alm end man skulle tro. Har selv erfaring med at bolle piger i parforhold mens den mandlige del kigger på. Og det lyder til, at det måske var sådan en oplevelse, du og din veninde havde?

Måske blev I også lidt påvirkede af, at han var en lækker fyr? Nogen gange kan man godt have lyst til at virke frisk og modig, når man sidder overfor én, man gerne vil imponere lidt? Jeg tænker lidt, at I har en alder, hvor mange er optagede af at udforske deres egne og omgivelsernes grænser indenfor det seksuelle, og nogen gange kan man først mærke bagefter, at man kom til at gå over sin egen grænse.

Det lyder som om, du har været god til at mærke dig selv efter oplevelsen, og samtidig kan du sætte ord på dine følelser omkring det — og det er jo en rigtig god start. Du skriver, at I blev lidt nervøse, og senere skriver du, at du næsten ikke gad Måske kunne det være nogle signaler, du en anden gang kan bruge til at mærke, hvor din grænse går henne? Hvis man kan mærke, at man har lidt modstand på noget enten ved at blive nervøs eller ved at blive lidt urolig i kroppen og for eksempel ikke rigtig gide, så kan det være et godt tidspunkt lige at stoppe op og tage en pause, for at give sig selv muligheden for dels at mærke efter, dels at tænke over om det nu er det rigtige, man skal til at gøre.

Det kan være svært, når man er 15 år, og der sidder en lækker fyr foran én, hvad enten det er på skype eller hjemme på værelset Men nogle gange er det altså bedre at fortryde, man ikke gjorde noget end at fortryde, man gjorde noget, for så er det ikke lige til at lave om igen. Hvis man fortryder, man ikke gjorde noget på det tidspunkt, så er det oftest muligt at prøve igen på et andet tidspunkt Kan du følge mig? Du skriver, at du har det dårligt med, at han så dig nøgen. Måske hænger det sammen med, at vores krop oftest er pakket ind i forskelligt tøj, og vi selv bestemmer, hvor meget af vores krop vi vil vise til hvem.

Og det kan være meget forskelligt, hvor blufærdige vi er — altså hvor vores grænse går for, hvornår vi føler os nøgne. Nogle har det for eksempel svært ved at gå i svømmehallen, mens andre er helt ligeglade med at sidde nøgne inde i saunaen Men når vi først har vist vores nøgne krop til en anden, så har vi blottet os helt, og på en måde bliver vores krop lagt ud til vurdering hos en anden.

Det andet menneske kigger på os, og vi kan blive meget sårbare for, hvad den anden person synes om vores krop. I de fleste tilfælde viser vi os selv nøgne overfor en kæreste eller en person, hvor vi har nogle gensidige følelser for hinanden, og der vil vi oftest betragte hinanden som smukke personer, men min pointe er bare, at vi kan føle os meget sårbare, når vi står nøgne overfor et andet menneske.

Måske er det den sårbarhed, du reagerer på nu? Det lyder til, at du har lært rigtig meget om dig selv efter denne oplevelse, og jeg tænker, at du måske en anden gang vil passe på dig selv og dine egne grænser på en anden måde?

Vi gør alle sammen ting her i livet, som vi bagefter kan gå og banke os selv i hovedet med, men det kommer der altså sjældent noget godt ud af — jeg tænker, at du skal tage den erfaring med dig og måske være glad for, at du er i stand til at mærke dig selv og dine reaktioner efter sådan en oplevelse. Jeg håber, at du kan bruge svaret til at få ro i kroppen igen.

: Fremmed pik bolle piger

DOGGING ODENSE GRØNNEGADE ÅRHUS BORDEL Børn hjælper børn Escortsex kolding bordel Tydeligvis skrevet af en mand! Så burde du virkelig åbne øjnene for hvad og hvordan ting sker i den reelle verden. Efter vi havde spist sammen et par gange skete det så, og det var fantastisk at se sin kone blive gennemkneppet af en anden mand og selv være sammen med hans kone. Vi sidder bare og nyder en kop kaffe, og så starter jeg at tage blusen af hende.
Barbie vesterbro ofir chat forum Jeg har dog ikke selv haft modet til at fortælle hende min fantasi her,at jeg godt "fremmed pik bolle piger" se hende lege med en eller flere mænd på en gang og kun være tilskuer og så selv få hende brugt senere. Hvad med at prøve det i virkligheden? Man bliver total hot. Den slags opmuntrer kun mænd og drenge til massevoldtægter, når de tror, at kvinder er ting, de kan gøre med, hvad de vil. Så du skal være forberedt på, at din kone vil kunne få en oplevelse, som vil kunne ødelægge meget mellem Jer to. Enten fortæller hun en historie som handler om det eller også gør jeg. Og det lyder til, at det måske var sådan en oplevelse, du og din veninde havde?
Fræk kone shemale odense Brugt og udnyttet af fremmede mænd. Jeg mener, jeg ville aldrig låne min hest ud til en vildt fremmed. Har det på samme måde. Nogle har det for eksempel svært ved at gå i svømmehallen, mens andre er helt ligeglade med at sidde nøgne inde i saunaen Leave this field. Pigen trak vejret heftigere hun. Deres libido må næsten være ligeså gammel, og indtørret som deres sexliv.
Cougar søger ung fyr sex modne kvinder 402
Fremmed pik bolle piger Mandlig massør erotic massage aarhus
Flere af dem tak! Jeg har fortalt min kone om dem og hun giver udtryk for at det nok ikke er noget hun tør. Den slags opmuntrer kun mænd og drenge til massevoldtægter, når de tror, at kvinder er ting, de kan gøre med, hvad de vil. Jeg mener, hvis fremmed pik bolle piger elsker mig Vi endte på vores værelse og det endte med at vi var sammen. Tungen i stjernen havde hun aldrig oplevet før. Så du skal være forberedt på, at din kone vil kunne få en oplevelse, som vil kunne ødelægge meget mellem Jer to.

Fremmed pik bolle piger

REAL ESCORT SEX SHEMALE ESCORT JYLLAND

THAI MASSAGE NYKØBING F ESCORT SLUGER