Blog

Luder i vejle finger i røven

Dec 27, 2017 / By : / Category : Tantra sex århus

luder i vejle finger i røven

Jeg havde præcis samme tanker som dig, men belive me Der kommer IKKE noget med ud Hvis jeg var dig ville jeg sørger for at være tømt ordentligt og så kan du eventuel gå i bad og rense røven godt og grundigt inden i går i gang Det kan hjælpe dig lidt psykisk med at tro på at der er rent Og så bare tag det stille og roligt.. Start med bare lige spidsen og så stop hvis du føler det er for meget..

Og så prøv igen en anden gang Da min kæreste og jeg skulle have analsex prøvede vi med finger først mange gange og i starten var det meget lidt der kom op.. Der sker ingenting når han får sin finger derop.. Det er bare et varmt hul hehe Og medmindre du har diarre så vil jeg næsten godt garantere dig at der ikke kommer noget med ud Så stille og roligt og evt.

Man har jo bare hørt skrækhistorierne om at når han trækker fingeren ud, så er der enten noget på den eller at der kommer noget ud efter fordi man er så afslappet Jeg kan også godt lide at eksperimentere men jeg er bare så bange for efterfølgerne at hver gang vi har prøvet lidt, så har jeg bare spændt godt op, fordi jeg egentlig ikke ville have det Pga. Men det er da rart at høre om nogle med positive oplevelser. Jeg har ikke oplevet, at min kæreste har fået lort på fingeren, når han har gjort det.

Synes ikke der er noget tabubelagt over analsex, tror det er en del af rigtig mange menneskers sexliv.. Der er mange skrækhistorier, og men der er mindst lige så mange, hvis ikke flere succes historier, dem høre man bare ikke lige så meget Du kan evt prøve selv at stikke en finger op en dag, evt i badet, så du selv kan se hvordan og hvorledes, og så kan du også styre tempo, Det ville måske forberede dig på hvilken fornemmelse det er, så du ikke får et chok når det ikke er din egen finger der skal derop, og så kan du se om der kommer noget med ud igen og rolige og fortrolige omgivelser.

Første gang jeg havde analsex, der kom der lidt med ud, da vi var færdige med hele "eksperimenteringen" Og det var fordi jeg ikke havde skidt af. Men sørg for at skide af og så vaske dig godt og grundigt. Tak for gode svar. Hvis i ikke har tænkt jer at svare ærligt så lad vær med at skriv det jo bare spild af din og andres tid. Jeg troe at det afhænger meget af pigen, for tror ikke at alle er vilde med det. Men ved da at der er en del der er vilde med det, og det er også piger som der ikke er til analsex.

Har diskuteret det mange gange med vennerne men kunne aldrig rigtig få mig selv til at gøre? Er det ikke ligesom så meget andet når det kommer til sex, det er vel individuelt. Kan du ikke bare spørge vedkommende du tænker på at gøre det ved?

Utroligt som den numse er i fokus i dag unamused: Hvis stemningen er rigtig kan jeg selv godt li det Det skal dog lige siges at det ikke skal være med hvem som helst.. For mit vedkommende af ihvert fald.. Da jeg virkelig skal have en hvis form for tillid til fyren Man behøver jo ikke jage hele fingeren op med det samme og min erfaring er at det er nok med et blidt tryk hvor du ikke kommer ret langt ind.

Nogle gør, andre gør ikke. Røvhullet er kun lavet af 1 årsag og formålet med det er vel at der kun skal komme noget ud af det og ikke noget ind??? Altså, eftersom mænd faktisk har et g-punkt i røven fx. Nej, det er ikke kun dig, men nu er vi jo så forskellige og gudskelov for det.

Men så lad da bare være hvis du ikke har lyst Det er da ikke et obligatorisk indslag i sexakten. Tjo, eller så er det bare meningen, at de skal nyde at sidde på toilettet?? Hælder dog mere til det første!

.. Luder i vejle finger i røven

Luder i vejle finger i røven

jan Fælles for de fleste mænd er dog, at de skal være godt opvarmede og ophidsede , før de ønsker at få en finger op i numsen. Nogle mænd. jun Søger pik at sutte nær Esbjerg, giver dig gerne en finger i røven og sluger gerne Jeg. Silkeborg thai massage thai massage med happy ending. 9. feb BLOWJOB AAA FREE SEX CHAT, Dansk webcam chat luder i vejle. . tera billeder.. twerk twerking sexet røv stor røv orgasme pink-themselves stramme fisse onani sex-toy dildo. . Asiatiske modeller fingre lesbiske kvindelige agent.

Luder i vejle finger i røven