Blog

Sex aldersforskel sæd i kussen

Dec 29, 2017 / By : / Category : Ungt porno

sex aldersforskel sæd i kussen

Så tog vi et karbad sammen, hvor vi vaskede hinanden på skift. Hvad en tur i byen har ført med sig - Det blev bare bedre og bedre og jeg fik så meget sex, som jeg aldrig havde fået før i hele mit liv. Denne søndag, blev den bedste hidtil - Sidst læst: Ballet indeholder alle aspekter af erotik og kærlighed.

Dog med en grænse. Mon denne grænse brydes i denne historie? Jeg elsker når din tunge snor sig om min stive pik, når du på mit skrivebord kravler op og lader din våde fisse glide ned over min stang, når dine liderlige væsker fosser ud Sidst læst: Nu vil jeg kneppes hårdt og lige på," sagde hun, rejste sig og vendte sig mod toilettet, trak bukser og trusser ned til anklerne og stak røven bagud og to fat i kanten af toilettet Sidst læst: Forretningsmøde med overraskelse Sidst læst: Det blev langt fra så afslappende som forventet Sidst læst: Vi får ny lærer.

Og sikke han dog fascinerer mig! Det bliver et hedt møde. Mon han bliver min første sexpartner? Som dreng boede jeg i et villakvarter, tæt ved en af Københavns travle veje. En skovtur, der fik en uventet drejning Sidst læst: Den unge studerende flytter ind i et lejet værelse og får med sin 40 år ældre værtinde en skøn udlevelse af sin drøm om sex med modne kvinder.

Det begyndte som et forslag, men endte med så meget mere. Du har mødt Lotte på ferie hos farmor og "farfar". Nu har hun sabatår efter sin studentereksamen.

Lotte er en lille Lolita, der fordrejer hovedet på ældre mænd, og her er butikchefen så heldig, at det går ud over ham I bussen på vej hjem Sidst læst: Dorthe var ikke mere lige kørt før Hanne dukkede op. Hvad der kan ske, når det regner udenfor. Novellen er forsøgt skrevet, som en hjerte varm og heteroseksuel fantasi om aldersforskel. Historien handler om en mand der får en opringning, fra sin tidligere nabos datter. Victor gik tur på gaden lige udenfor sin opgang. Han gik og sparkede til sten, dåser og andet, der lå og flød – satans så folk ikke kunne rydde op efter sig – tænkte han mens hans venstre hånd spillede pool i lommen på sig selv.

Hans trusser sad helt oppe i revnen og nosserne faldt udenfor de diminutive trusser han havde købt på nettet. De var så små at de knapt kunne dække hans allerede velvoksne pik, der rejste sig bare han så skyggen af et par bryster, lår eller baller på et kvindeligt væsen.

Min lærerinde Hanne blev mere og mere krævene og lagde mere beslag på mig end jeg måske nok ville. Hvad en afbudsrejse kan føre til Sidst læst: Jeg aftalte med den dejlige pige, at vi skulle mødes igen. Det blev til en vandretur i bjergene, der udviklede sig. Her er min fortælling om, hvad min første afbudsrejse førte til. En af mine første frække oplevelser efter endeligt at være flyttet hjemmefra En ung fyr der vil smage på de rigtige kvinder.

En dejlig historie fra dengang jeg var ung Fræk tur i swingerklub Sidst læst: En ung piges pligtbesøg, hos et af forældrenes vennepar, bliver ikke tørt og kedeligt, men særdeles saftigt Den frække kvinde, var også nymfoman Vores blikke mødtes i buffet restauranten.

Hun var på ferie med sine forældre og jeg var med min familie. Trods aldersforskellen var der ingen tvivl om, hvad blikkene sagde. Det var ægte lyst og lidenskab, der mødtes. En af nattens løse fugle havde brug for tryghed. Jeg var ude at handle øl og chips til kampen på tv, men endte med noget meget sjovere.

Madsen har kig til den lækre Merete i nabohuset, der lå og slangede sig på et tæppe mens trusserne krøb helt op i revnen Tøserne havde en udspekuleret plan til min fødselsdag. En beretning fra min tid som personlig træner for dejlige Ida. Anden lægeundersøgelse Historien er rent opspind fra a-z Sidst læst: Tenna bliver udvalgt Sidst læst: Dette er historien om første gang jeg havde sex med en yngre fyr.

Loftværelset 2 del, hvor 3 varme danskere er mødtes og erotikken i den grad gør mødet uforglemmeligt! Mødte min gamle elev i s toget. Skal da love for at han var blevet kønsmoden Sidst læst: Den frie erotiske tilgang jeg havde til min svigermor gav dejligt frække oplevelser med hende En fortælling som ikke er unormal til de motorcykel træf der foregår i festligt samvær.

Men at en ung pige med hang til ældre mænd er ikke noget man møder så tit. Dejlig oplevelse som desværre ikke har gentaget sig, men ligger dejligt i mine minder. Med svigermor i U. Extra, hvor grænserne udvides Jeg ved ikke om det bare var mig der havde en for livlig fantasi, men jeg syntes at det så ud som om, hun havde spredt hendes ben en del, og samtidig var jeg sikker på at jeg kunne se en lille våd plet lige der hvor skede indgangen var, bag de små bikini trusser.

Pludselig rejste hun sig op på knæ, vendte sig om imod mig og spurgte om det gjorde noget at hun tog solbad nøgen. En fræk historie, han henter hende sent om natten i byen. En lille ferie med svigermor til U. Den uventede ferie med svigermor bragte os tættere sammen, kan man roligt sige. Som studerende på Aarhus Universitet blev jeg, gennem en årrække, min kvindelige professors legetøj. Dette, uden i forvejen at vide at hun var sadist. En dag var V en pige på 15 år på stranden med sin familie, og deres venner.

V oplever noget der overgår hendes vildeste fantasi, og det er bestemt ikke skuffende Hverken for hende eller hendes fars ven. Lessing, nyder stor glæde og fornøjelse af min unge og uerfarende virilitet Sidst læst: Vennernes teenagedatter kom sent hjem, jeg var stået tidligt op Sidst læst: HUN tog toget fra København H.

Historien handler om Dominans. Og er oprindeligt skrevet til en pige jeg chattede med på en dating side og som forslog at den skulle omhandle fars pige. Naboen Mona, har lånt moren sin lejlighed, moren en pæn ældre dame. En pæn ældre dame, der fik det hun ville af den unge mand. Jeg havde en plan om at kneppe vores udvekslingsstuden i røven - som der var ikke langt fra tanke til gerning. Lærlige tiden var hård men også spændende på mange måder. En af dem hed Fru Kohl Hvad der kan ske under en kedelig ø ferie.

Hr Brenner Sidst læst: Norges bjerge Sidst læst: Vores nabokone fyldte meget i mine drengefantasier. Hun får derfor kapitel 8 om mine barndoms og ungdoms sexoplevelser helt for sig selv. Jens kan ikke slippe tanken om den søde og dejlige Mette efter at han er kommet hjem til sig selv.

De prøver at holde forbindelsen ved lige via chat, cam og telefon, men efter et par uger kommer der alligevel en kurre på tråden Hvad der eventuelt kan ske på en taxa tur Sidst læst: Når kæresten er flyttet og der skal være til husleje.

Tenna på ferie i Norge og legen udvides med lesbisk leg Sidst læst: Jeg hedder Ane og bor i det sønderjyske. Jeg er 17 år og er fra naturen udstyret med en god fast røv og pæne bryster der strutter frækt.

Jeg er også udstyret med en livlig fantasi og tænder ret let. Anja er den frækkeste unge pige. Hun bliver udnyttet af sin onkel, og hun elsker det Sidst læst: Henrik er træt da han kommer hjem fra sin forretningsrejse, og har ovenikøbet glemt sine nøgler og kan ikke komme ind. Men til hans overraskelse bliver døren alligevel lukket op. Det viser sig at den nye au pair-pige havde sovet længe derhjemme Anja er den frækkeste, unge kvinde. Hun får prøvet lidt af hvert.

Historierne her er taget fra en anden side, men jeg har haft dem liggende på min PC i årevis - og synes at i skal have glæde af dem. Tak til Ulrik Sidst læst: Pigen fra solcentret Sidst læst: På tvungen ferie i Jylland del 5 Resume: Kurt er på tvungen ferie i Jylland hos moster Jytte. På sit sommerjob hos import og eksportfirmaet oplever Kurt grænseoverskridende sex, samtidig med at han oplever moster Jyttes hungrende seksualitet, som han forpustet og med megen øm pik, forsøger at råde bod på.

I dette afsnit må Cecilies røv stå for tur, da hun som Inge Kemps sexslave udlånes til Investor og Kurt oplever en helt ny side af sin egen seksualitet.

På tvungen ferie i Jylland del 4 Resume: Kurt er på tvungen ferie i Jylland hos moster Jytte, da hans hjem i København er brændt ned. I sit sommerferiejob oplever han grænseoverskridende sex, hvor direktøren Inge Kemp styrer begivenhedernes gang og hjemme hos sin moster må han også stå til rådighed. På tvungen ferie i Jylland 3. Han får et sommerjob hos den strenge diriktør Inge Kemp, hvor han møder lagerchefen Jørgen og den liderlige studentermedhjælp Cecilie.

Kurt overrasker Jørgen og Cecilie, da de knepper på lageret og han tilfredsstiller siden Inge Kemp på kontoret. I den aktuelle del 3 møder vi Cecilie der onanere på arbejdet, bliver opdaget, straffet og udnyttet.

Det var ikke svært af få overtalt vores udvekslingsstuderende til en tur i swingerklub Sidst læst: Når konen får en ung elsker, forsvinder mandens impotens. En ung gymnasiepige havde aldrig i sin vildeste fantasi forestillet sig, hvad lidt uskyldig flirten med sin matematiklære ville føre til. Jette var min kollega, som jeg havde et godt venskab med, og nogle gange kan det føre til uventede ting. Rasmus er inde i en dårlig periode hvor intet vil lykkes for ham.

Især ikke på sex-fronten. Men nogle gange har man lov til at være en heldig kartoffel. Mormor og morfar har besøg af et ungt nabopar. Den unge gravide kvinde får en uforglemmelig oplevelse med gamle morfar. Vores unge piges forstrækning Sidst læst: Vores unge pige udforskes ude og inde Sidst læst: Vores unge pige forfører- og bliver forført Sidst læst: På Tennas arbejde, er der en musiker som er lidt fantastisk Tennas lærer giver hende endnu en oplevelse Sidst læst: Tenna går på indkøb og får tilfredsstillet sine behov Sidst læst: Tenna møder sin lærer på en anden måde Sidst læst: Mathilde kan ikke glemme de grænse-overskridende oplevelser i boligblokkens kælder.

Hun blev taget og brugt af fire indvandrer-drenge. Nu vender hun tilbage. Den ældre mand får øjnene op for at den søde lille nabopige måske ikke er så sød endda. Og at hun heller ikke længere er den lille pige han har kendt hele sit liv.

Fører hans vindueskiggeri mere med sig end en besættelse på afstand? Nu har jeg kneppet min Oldtidslærer to gange. Jeg ordede have for en ældre enke som i den grad var blevet forsømt. Line får barberet sin hår af, af Tenna, der fristes af den barberede mis Line og Tenna taler sammen og kommer i kontakt med Niels Sidst læst: Hun styrede mig i tre år efter jeg havde lavet en fejl, hun misbrugte sin stilling som lærerinde og truede mig til at gøre som hun sagde.

Tenna skal til skolefest med Line. Her møder de deres lærer på en lidt anden måde Hvad mon det fører til? En dejlig sommerdag nyder jeg min fridag. Den står på selvforkælelse og hygge. Jeg havde ikke forudset, jeg ville få selskab af min søns kammerat. Nye besøg hos Niels Sidst læst: Lea og Tenna kysser og får en skøn oplevelse Det fortsætter med Lea og Tenna Nye oplevelser hos Niels Om det udviklede sig Tenna bliver vækket af Niels Sidst læst: Niels har inviteret familien og Tenna til middag Sidst læst: En tur i bilen tænder Tenna Sidst læst: Amatørfotografen forventede dejlig sommernatur billeder, men fik alt andet.

Komtessen 3 Sidst læst: Komtessen 2 Sidst læst: Et ikke helt tilfældigt møde i Magasins cafeteria udviklede sig til meget mere Sidst læst: Min irriterende svigerinde fik en røvfuld som hun nød til sidst.

I denne beretning fra virkeligheden beslutter underboen sig for at forsøge sig med en hundepik Sidst læst: Kvinden, der var min tante, inviterer på analt eventyr Sidst læst: Min bedste vens mor, er en smuk moden kvinde. Vores udvekslingsstuderende, Susan, har forført mig til at smøre hende krop ind i creme og mine principper om ikke at have sex med hende, var nu uigenkendelig brudt. Dels var hun vores udvekslingsstuderende, og hun burde blive behandlet som vores datter, og dels var hun under Men jeg var fuldstændig fanget i hendes net.

Jeg var ved "the point of no return". Men første rigtige kæreste, var faktisk 6 år ældre en Mig, det var hende der tog min mødom, og som lærte mig op til at blive en habil elsker, og lærte mig de første dejlige erfaringer på et lagen.

Jeg var 17 og Jette var 23, jeg havde nok kysset lidt med piger … og nusset lidt i de første spæde begyndelser på kærligheden men det var absolut Jette som fik gjort mig til en buk: Tiden var kommet til at give min nye luder en eksklusiv oplevelse og underboen hjalp villigt til.

Unge Tina bestiller sin Escort en sidste gang Sidst læst: Ung kvinde med store lyster 2 Sidst læst: Juulemanden bliver opsøgt af en helt ung kvinde og tester en helt ny rolle som escortmand Sidst læst: Mine to kvinder tager for alvor hul på de lesbiske øvelser Sidst læst: Elsa kommer på skovtur og drømmer om hestepik Sidst læst: Eventyres med underboen tager nye vendinger og pludselig er vi tre.

I dagene efter døjede jeg noget med min samvittighed. Vores udvekslingsstuderende Susan, som ellers virkede som en sød og stille pige, havde afsløret sin røv og fisse på den frækkeste måde, om morgenen da jeg var ved at tænde op i brandeovnen. Min nye luder 5 Sidst læst: En sidehistorie til Min nye luder. Hendes underbo viste sig at blive et spændende bekendtskab som udfordrede både min pik og hendes grænser Sidst læst: Historien du skal høre, er om dengang min lille familie besluttede at få en udvekslingsstudent.

Hvis jeg havde forestillet mig hvad der kom ud af denne beslutning så Susan var 17 år, buttet, med både til gården og til gaden, som man siger - og så siger jeg ikke mere - men læs hvad der skete Du har læst et par af mine erotiske noveller på nettet og er der igennem kommet i kontakt med mig da du er blevet nysgerrig og varm ved tanken om en erfaren og flot mand sidst i tyverne. Mona får besøg af sin unge elsker, som har frække planer for deres lille hyrdetime.

Vibeke er lærer på efterløn og har uddannet sig hos en sexolog til surrogatpartner for generte unge mænd. Tilfældigvis får hun en af sine gamle elever til sex-oplæring, og det udvikler sig ud over reglerne for sexterapi. Jeg er i fuld gang med at lære gamle Viktoria, hvordan man har dejlig sex, selv om man er oppe i halvfjerserne. Denne gang skal hun prøve, hvordan hun får en træt mand op på dupperne. Det var bestemt ingen kedelig oplevelse på trods af alvorlige begyndervanskeligheder.

Sine har ikke fået nok af René - slet ikke! Min kone og jeg har fået en ny opgave som surrogatpartnere, nemlig for et ældre ægtepar med stillestående sexliv.

Efter at de har været under vores behandling begge to, kom der igen ild i det gamle hus. Det kan være en prøvelse at flytte sammen med en enlig mor med to teenagere. Men det kan også have visse fordele, når unge, seksuelt nysgerrige piger bliver flittige gæster af huset Min mand og jeg lånte et telt af en ven. En ungersvend spørger om lov til at holde os med selskab. Min kone og jeg har været surrogatpartnere for et ungt par med seksuelle problemer.

Under en weekendtur mødte vi dem tilfældigvis igen og fik bevist, at vores sexassistance havde været succesfuld. Historien er tidligere udgiver herinde under andet navn og forfatternavn, men er her i en lidt mere fyldig udgave!!!!!

Jeg ligger nøgen ude i haven og kikker i pornoblade, da den frække nabokone kommer forbi og giver en hjælpende hånd Fortsættelsen, af mit første møde med Sanne - Og hendes veninde. Lotte er gårdejer og har samtidigt uddannet sig til surrogatpartner for generte unge mænd hos en sexolog. Det får en af eleverne på hendes gård glæde af. En ung kvindes fantasi om at være sammen med sin fars ven. En aldersforskel på år skiller dem, men det behøver ikke holde dem fra hinanden.

En sand historie om rollespil og saftig sex med en ældre, uerfaren kvinde. Min kone får sit livs opgave som surrogatpartner for unge mænd, da hun skal give sig fuldt ud under samleje med en lam ung mand. Dette er en fortælling om en ung blondine, som starter en flirt med en mand, men ender med at blive udnyttet af to..

Min kone og jeg har fået en speciel opgave: At være surrogatpartnere for et ungt par og hjælpe dem over deres seksuelle problemer. Min kone, Else, uddanner sig hos en sexolog til sexpartner for unge mænd, der behøver praktisk erfaring med sexlivets glæder. Jeg er øvepartner på kurset, og jeg mangler at kneppe tre af deltagerne, så har jeg været hele rækken igennem. Den sidste behandling hos den unge fysioterapeut, blev til mere end blot massage Min kone går på kursus hos en sexolog for at uddanne sig til sexpartner for unge, generte mænd.

Jeg er øvepartner for kursusdeltagerne, så jeg skal på tur kneppe med dem alle sammen, for at sexologen kan konstatere, om de er rede til at få fremmed pik. Sexologen Lene er ved at opbygge et team af surrogatpartnere, som kan hjælpe hende med at fjerne unge mænds angst for piger samt give dem oplevelsen af, hvor skønt det er at have samleje med en kvinde.

Historien omhandler hvordan jeg som teenager blev rigeligt belønnet af vores nabokone, der med sin demente mand havde svært ved at få tilfredsstillet sine behov. Historien omhandler min tid som soldat hvor jeg som oberstens oppasser fik de første erfaringer med det modsatte køn. Sandie er en ung stræbsom pige som tager turen til Hollywood i håb om at skabe sig en karriere som skuespillerinde.

Hun bruger undervejs alle kneb for at nå sit mål. Min kone havde lovet vores datter, at hun ville holde fingrene fra vores logerende udvekslingsstudent. Han og min kone blev imidlertid så tiltrukket af hinanden, at løftet til sidst måtte brydes. Ny skole, ny lærer, som får vækket de første spæde seksuelle følelser i hende.

Efter at have oprettet en kontaktannonce på nettet, fik jeg kontakt til en 21 år ældre kvinde. Dette er historien, om vores første møde Klokken var omkring 21 da min telefon ringede. Det var min fætter fra Jylland som ringede og spurgte om jeg kunne hjælpe ham. Hans datter var i København til Copenhell musikfestival, og en veninde havde ringet til ham fordi datteren, som hed Mette, var blevet meget beruset, og de andre ikke ville hjem så tidligt, så om han ikke kendte nogle der kunne tage sig af hende.

Han var meget nervøs for hende, det var hendes første tur til København, så han var bange for hvad der kunne ske med hende. Jeg lovede ham at hente hende og sørge for at hun kom i gode hænder. Kurt oplever sin sexdebut i Jylland, da han i forbindelse med at familiens lejlighed brænder ud i københavn, bliver sendt til sin moster i Jylland Sidst læst: En pervers, gammel mand inviterer en frisk, ung mand hjem, bedøver ham og tager ham i røven.

Jeg hedder Einar, 57 år, fraskilt og barnløs. Jeg har haft sex 57 gange, en gang for hvert år af mit liv. Jeg skulle på arbejde denne mandag, den var ikke som mandage plejede at være, jeg var klar til ugen på en helt ny måde. Det var hen af eftermiddagen jeg følte mig afslappet og fri. Solen skinnede og det var dejligt varmt i haven Sidst læst: Hvad var der sket om natten jeg var ikke rigtig vågen endnu, men der var sket noget den aften og nat.

Marethe havde en utrolig appetit på sex, og jeg havde ikke mere at give da vi lagde os til at sove. Jeg var lidt usikker og spændt på at møde Torben da han jo viste hvad Marethe og jeg havde lavet. Men jeg kunne jo ikke sige nej til invitationen om at spise hos dem når han nu havde købt lækkert ind. Merethe var søde og dejlig jeg har altid syntes mere modne kvinder kunne give sig hen Sidst læst: Lotte og Martins eventyr - del 1 Det unge par på tur kommer i nærkontakt med det meget ældre og erfarne par, ombord i deres båd.

Joan Og Anders var utrolig søde mennesker, jeg var ung og lærte især Joan godt at kende Sidst læst: Min onkel er væk hele dagen, så der er plads til lidt lir med min moster i butikken. Senere skal jeg ud på endnu en tur som bybud til modne damer.

I dag har en af kunderne inviteret en jævnaldrende veninde på besøg. Det viser sig at hun har et specielt frækt ønske som hun gerne vil have opfyldt – af mig. Og jeg hjælper hende selvfølgelig gerne.

Ved et uheld kommer Michael ind på hans vens mors soveværelse, hvor han ser hende topløs og nøgen. Hun var moden – Hun tog den til roden. Grillaften endte med hed sex med 25 år ældre afdelingsleder Sidst læst: Endnu en moden kvinde som jeg mødte på min vej som bybud i Viborg. Fortsættelsen af min frække ferie i Viborg. En dejlig formiddag med min moster, og en fræk oplevelse for en bydreng der er ude med varer til en moden dame.

Min mand og jeg får sat lidt kulør på vores sexliv Sidst læst: Min bedstes venindes ældste datter på 24 kom uventet på besøg. Et besøg som jeg ikke glemmer foreløbig. Hun havde ved et tilfælde læst sin mors dagbog - ved et tilfælde sagde hun. Sex med kvindelig kollega en varm juli eftermiddag. På det tidspunkt var jeg ikke klar over, at hun var 40 år ældre end jeg.

Jeg tror hele min begejstring for modne kvinder startede nogenlunde samtidig med mine hyppige pikspillerier. Jeg husker det som om jeg altid nærmest er blevet draget af disse kvinder, med et stort ønske om at prøve det frække med en kvinde der var ældre end mig selv. Mari-Ann sank i knæ mellem benene og forsigtig trak hun Lises små trusser af. Nu lå Lise med blottet fisse. Lise listede hen bag ved Mari-Ann og tog hænderne om på hendes mave lige under brysterne.

Mari-Ann lænede hovedet tilbage på Lises skulder og stønnede svagt. I en lejlighed i huset ved siden af, blev der tændt lys i et værelse, og terrassen blev oplyst Det er blevet snevejr og Jens indlogerer sig på et hotel i stedet for at køre den lange vej hjem til familien sent om aftenen. Men det er nu ikke på grund af vejret alene - han skal mødes med en ung pige han har lært at kende på chatten En fantasi om at have sex med en kvinde der er betydelig ældre end en selv Sidst læst: Et møde til en fest med en fræk bekendt, hvad mon det udvikler sig til?

Da naboens datter blev overrasket midt i Et aftalt rendevouz på hotelværelse mellem to voksne mennesker, den ene lidt mere voksen end den anden. Moderen bekymrer sig om sin søns sexliv. Besøg af en lektiehjælp. Historien om den pubertetsramte unge mand på Moren er på weekend og hendes veninde hjælper ham over usikkerheden. Han oplever for første gang at elske med en kvinde.

Her afslutter "Besøgsvennen" definitivt historien. Han er på massageklinik. Hjerteveninden kan ikke holde sig og elsker med venindens ven. Jensenernes sidste tid i sommerhuset. En gråvejrsdag i sommerhuset. Den ældre dame hygger sig med veninden. Vi havde fået en ny babysitter, en rigtig sød pige på 23 år. Hun var ikke ret høj med sort langt hår og brune øjne, Lone hed hun. Alder betyder da ikke noget for mig, og jeg tænder på lidt ælder mænd fortalte hun mig. Vi sad i sofen og hyggede os da hun hviskede til mig: Den handler om en fantasi jeg har gået med i lang tid.

Den handler om en dreng mig , som går til svømning, og bliver forført af sin svømmetræner. Det ender med de har hed sex i omklædningsrummet. Når kvinder er slemme og uartige. Lige som vi mænd kan lide. På besøg hos en chatven, med aftalte spilleregler. Snedkeren har fået en splint i balden og skal have hjælp med at få den pillet ud. En veninde inviteres med hjem til den unge medhjælp, han udsættes nu for to liderlige kvinder Sidst læst: Lurede på svigermor og kneppede hende dagen efter.

Kontordamen inviterer sig selv hjem til den unge medhjælp. Det bliver en fræk aften, han sent vil glemme. En ung medhjælp bliver ansat på kontoret og foresager hede tanker og lyster hos kontordamen. Sommeren er kommet, eksamen er overstået, og Lone skal være alene hjemme en weekend.

Hun indvier sin nabo Carl i planerne, og det sætter gang i hans tankevirksomhed En skiferie bringer frække overraskelser. Et hedt møde med en ældre biker - en oplevelse for livet. Et møde med en ung fyr i en bus udviklede sig temmelig heftigt. Nabopigen Lone har nævnt, at hun har en god veninde, som måske skal lege lidt med. En dag ligger der en seddel i Carls brevkasse Studinen fik et lift ind til byen i det kraftige regnvejr.

De måtte have tørt tøj på, men endte i stedet i sengen. Min søn kom hjem fra kostskole, og en ung mand har jo lyst til sex Sidst læst: Mormor var langtids indlagt på hospitalet, da jeg havde sommerferie fra skolen, så tog jeg sommerophold hos morfar, og det gav mig adskillige sexuelle oplevelser Sidst læst: På KFUM´s pensionat boede der kun mænd, mens de ansatte var mest kvinder.

Det gav den unge bestyrerinde visse vanskeligheder, især da en ung logerende bliver syg og må holde sengen. Vores naboer er i halvtredserne og vi har et fint forhold til dem. Vi er selv i slutningen af tyverne med et meget stort sexbehov og sexlyst.

Hans frodige moster har bedt ham Hans frodige moster har sat ham stævne på loftet over butikken, og han får lov til at udleve alle sine drømme. Efter at mosteren har taget det værste tryk, kan han begynde at udforske hendes dejlige krop, og han stopper ikke før han har afleveret sin sperm langt oppe i sin mosters røv: Jeg kneppede den fine frue i hestestalden. Det blev fast at jeg hver sommer var på ferie hos moster og Onkel. Selvfølgelig var jeg ikke så heldig, at jeg havde moster alene hver gang.

Men så snart vi havde mulighedden, var vi sexuelt sammen. Moster gav mig utrolig meget erfaring, hun var i min ungdom med til at give mig forståelse for erotikken, hvor meget det ikke blot drejer sig om selve akten, men at det at gøre sig til, vise lysten, og se signalerne at den man kurtisere sender positive signaler tilbage. At lære at forspillet har så vigtig en del af selve erotikken og sexakten.

Og ikke mindst at nyde hinanden efter sexakten. Moster Jannie er en dejlig varm kvinde. Jo ældre jeg er blevet, jo mere har hun fortalt om sig selv, hendes opvækst og hendes ungdom. Hun var ret ung da hun lærte min Onkel at kende.

Hun har fortalt de var utroligt forelsket i hinanden, og det gik ikke længe før så fik de deres første barn, min kusine, og 2 år efter fik de endnu en pige min anden kusine. Jeg kom til verden i og mine kusiner er henholdsvis et år yngre og et år ældre Sidst læst: Vi sad på terressen ,vi havde sat os ved bordet, jeg sad ved bordenden med moster på min højre side og Henriette på den venstre side.

Det var stadig varmt, og der var ikke en vind der rørte sig. Terressen lå i læ af huset, og huset lå som sagt Sidst læst: Moster og Henriette var bedste veninder i mere end en forstand. De var ungdomsveninder, og havde altid været meget nære. Ja de var så tætte at de havde bisexuelt forhold med hinanden.

Min onkel vidste intet, og jeg fik først hele historien af moster da jeg var blevet omkring 25 år gammel. Efter udskejelserne i klitterne tidligere bliver Peter inviteret op på et værelse om aftenen efter middagen. Egentlig kan han ikke mere, men han hører så, at det bliver et lille eksklusivt selskab, bestående af ham selv og to dejlige barmfagre kvinder, hvoraf den ene er godt og vel ude over den første ungdom.

Han er nysgerrig nok til gå med på legen, men har han mere i sig? Ung fyr på landet lærer om sex af madmor Sidst læst: I første afsnit fik han kigget på naboens dejlige årige datter i mere end en forstand. I dette afsnit lærer de hinanden lidt nærmere at kende. Efter at have chattet med en pige her på sexwriter.

En dame i starten af 50erne byder på kaffe, da hun ser at den år yngre mand sidder og tænker over livet. De får en hektisk eftermiddag med masser af hygge.

Han var stået op, fast besluttet på at komme tidligt ned på stranden Sidst læst: Alt det her jeg oplevede var i halvfjerserne. Den gang var man mere blufærdig og jeg var slet ikke vokset op i et hjem med frigjorthed nøgenhed og for slet ikke at sige tingene lige ud.

Jeg havde aldrig bare rørt et kvindebryst inden den sommer. Og jeg kan idag godt se hvor stor en risiko der egentlig var for at moster var blevet opdaget, hvis jeg havde dummet mig bare lidt. Men jeg holdt ord og jeg tænker ofte på den tid og hvilken erfaring min moster gav mig med mig i livet, og hvor jeg lærte at nyde og elske sex som en naturlig ting, der så gjorde det meget lettere for mig senere hen i livet.

Ja jeg har efterhånden lært meget både af og om min moster. Da jeg blev ældre fortalte hun meget mere om hende selv, og også om hendes og onkels forhold. Han var ikke så sexuel aktiv som moster, efter de havde fået to børn mine kussiner var det som om min onkels sexlyst faldt en del. Og moster fortalte mig hen ad vejen at da jeg kom ind i billedet som hendes elsker blomstrede hun vildt op igen. Hun havde på det tidspunkt ikke været min onkel utro. Og så hun altid har sagt til mig, det er ikke utroskab når det blot bliver i familien og så smiler hun bredt og kælent.

Jeg rakte hende bladet og hun tog hurtigt imod det, hvorefter hun stod og studerede bladet. Hun så længe på billedserien med den masturberende modne kvinde, hvorefter hun kikkede ned på min stadigvæk stive pik og derefter så hun mig dybt i øjnene.

Min frække niece, vil lege med onkel Sidst læst: Det var ikke meget jeg var væk fra moster og onkels landsted den ferie. Og det viste sig onkel var nød til at blive i jylland resten af ugen. Han kom først komme hjem fredag, og jeg skal love for jeg fik oplæring både som landmand men også som elsker. Vi var i stalden og ved dyrene formiddag og eftermiddag, Og hver morgen var vi nede og svømme ved søen slikke sol og elske.

Og om natten sov jeg hos moster. Ja jeg skal love for min mødom blev taget den sommer. Jeg skulle gøre en tjeneste for Mosters veninde, ved at gå en tur med hendes hund. Men det viste sig, at tjenesten skulle blive en større mundfuld, end jeg havde regnet med. Han har svært ved at holde øjnene fra naboens dejige datter, selvom hun er adskllige årtier yngre end ham.

Pigen har på den anden side svært ved at lade være med at spille op til ham, og gradvist går legen videre og videre. Jeg var efter hånden ved at føle mig tryg i mosters favn, og det blev mere og mere dejligt for hver dag. Jeg var så glad for at være taget på ferie hos moster og Onkel Sidst læst: Den unge blaffer betalte for turen.

Den modne forfatterinde savner inspiration til en ny roman. Hun får den tvangstanke, at hun vil se sin kæreste og sin veninde elske, mens hun selv kigger på. Hun tager helt specielle midler i brug, og det er de slet ikke klar over før bagefter. Det vil ikke være nemt at tale sig fra, hvis nogen skulle få nys om, hvordan det gik. Endnu en nat var gået og jeg havde som sædvanlig drømt om Stefan, min stedfars ven på 32, jeg var vildt forelsket i ham, men jeg var selv kun 17 år.

Jeg kunne mærke at jeg var helt våd og at jeg stadig var liderlig efter min drøm, jeg havde drømt, at Stefan og jeg havde haft himmelsk sex, hvordan hans store hænder, havde omfavnet mine bryster og hvordan hans tunge, havde leget med min klitoris, mens jeg vred mig af nydelse, hvordan han blidt havde kysset mig og trængt sig op i mig.

Et modent par inviterer en ung fyr ombord på deres sejlbåd. Er det mon ung viril pik konen vil ha. Sommerminder anden del, hvor min chef på 65 og jeg 16 årige får et hurtigt knald Sidst læst: Sommerminder fra Sidst læst: Denne historie går langt tilbage i tiden. Som årig havde jeg et fritids- og sommerferiejob som lagermedhjælper i en virksomhed i Vanløse. De fleste a mine kolleger var mænd, men der var 3 kontordamer. Alle damerne var, efter mine begreber dengang, ret gamle.

Hanne den yngste var vel sidst i trediverne og de to andre var over Læreren, som alle eleverne snakkede om. Hendes smukke krøllede hår, betagende øjne og fantastiske smil. Hvem havde troet det skulle ende sådan? Erindringer fra og om en ung mands seksuelle udfoldelser, og grænsesøgende eksperminenter. Stadig sex mellem kolleger, god novelle. Dejlig med en beskrivelse af erotik mellem to fra vidt forskellige kulturer Sidst læst: En god novelle om sex mellem arbejdskolleger.

Rigtig god Sidst læst: Søren, hvad ville du sige til at give tantra-massage til en af mine ansatte? Ved tiden dukkede Jeanette op. Hun låste sig selv ind i salonen og gik ind i baglokalet uden at tænde lys Sidst læst: Jeg er taget op til mit lille hus i Sverige og nyder det gode vejr, da der pludselig kommer et voldsomt vejrskifte så regnen pludselig vælter ned.

Jeg flygter ind i huset og kort efter banker det på døren. Udenfor stod 2 meget unge piger totalt gennemblødte. Du skal vide, at Ellen og jeg ikke har hemmeligheder for hinanden”, sagde Dea. Læs hvad to modne damer kan bruge en ung mand til. Kirsten drømmer om sin årige søn og ser ham kneppe en ældre kvinde hun bliver så liderlig at hun bagefter knepper ham Sidst læst: Efter herremandens ordre skulle hun 2.

Juledag starte i tjeneste på godset. Hun var nok klar over hans motiver for at kalde hende derop, men hun var mere end parat. En sanselig historie om om en skoledrengs oplevelser sammen med sin kvindelige arbejdsgiver Dea fik opfyldt nogle erotiske drømme om at have en dreng i sin seng. Hver gang jeg gik over til Dea, bankede mit hjerte af forventning, dels fordi jeg var så seksuelt opstemt, som kun en dreng kan blive i sådan en situation, dels fordi hun udstrålede sex.

Den årige knepper sin stedmor - hun bliver gravid Sidst læst: Min hedeste sexoplevelse skete på min efterskole da jeg kun var 16 år.. God historie om jobsex og aldersforskel, slet ikke så dårligt. G´s mor ringede til mig og bad mig komme. Den smukke midaldrende kvinde ville have sex med mig unge fyr - hun lærte mig mange ting.

Et godt fyraftenseventyr mellem moden kvinde og ung fyr Sidst læst: Min kærestes mor forlangte at jeg opgav at være kæreste med hendes datter, for hun ville have min unge for sig selv Sidst læst: Jeg passede naboens hus, medens de var på ferie, men en dag, hvor min kone var taget på besøg med børnene, kom naboens voksne datter hjem til huset med sin samlever.

Samleveren kom over og bad mig hjælpe med med et meget prikært problem. Hun er kørelærer og har inviteret ham til en ekstratime, men det er ikke i at køre bil. Jeg arbejdede som sosu assistent, hvor jeg løb ærinder, gjorde rent og vaskede tøj for de ældre. Men jeg blev sat på som afløser for en syd kollega, hvor jeg skulle hjælpe en ældre mand med hans personlige hygiejne og så sker det Han er 22 år og fotograf. Hun er 34 år og kan stadigvæk tænde de unge fyre.

De mødes tilfældigt på et værtshus, og han tilbyder hende at tage nogle portrætfotos. De tager hjem til ham, og hun bliver overtalt til at tage lidt af tøjet af. Da hun efterhånden er klædt helt af, kan de ikke styre lysten længere. Nu behøver han ikke længere et kamera, for at tage hende. En sød lille novelle om at være ved at komme igang både med jævnaldrende og ældre piger Sidst læst: Han er 20 år ældre end mig, og han tænder mig for vildt!

Siden første gang jeg så ham stå i uniform har jeg haft lyst til at ham… Læs hvordan det gik til! Mandagens idrætstime er slut, og jeg skal ned og tjekke om der er glemt noget i omklædningsrummene. Der er ikke glemt noget, men der er nogen. Min nabo har glemt sin nøgle og står ude i regnen. Jeg hjælper hende ind i varmen.!!! På besøg hos svigerfar og svigerinde. Hvad foregår der når svigerfar og kæreste er væk? Da den ældre enke vil af med sin afdøde mands cykel, beslutter hun sig for at en ung mandlig køber skal betale for cyklen ved at opfylde hendes erotiske fantasier om en ung elsker.

Cykelkælderen bliver rammen om enkens frække fantasi da en ung mand kommer for at se på cyklen. Kæresten skulle på tur til udlandet og efter aftale skulle jeg hen til min dejlige svigermor.

Situationen ændrede sig fuldstendigt, men til noget meget skønt. Læs, hvordan en dreng i niende klasse får sig nogle uventede, men dejlige oplevelser med sin klasselærer og hvad der skete, da de blev opdaget. Han havde fået en skøn svigermor med i købet, da han blev forlovet. Han havde lovet at hente hende og svigerfar efter en julefrokost og han fik tak af svigermor Han havde fået en rigtig flot svigermor med i købet, da han giftede sig. En sommerdag havde de vandkamp.

Det gav nærkontakt og den førte til meget mere Jeg kunne følge alle trin i den menneskelige form, og da den nåede ind på en afstand af hundrede meter så jeg, at det var en kvinde. Denne kvinde var helt nøgen, men det underlige var, at hun ikke var virkelig en kvinde, hun havde ikke øjne, ører, mund, en næse, hår.

Hun var omkring seks meter høj. Mærkeligt nok virkede det. De seks meters krop skrumpede ind til den gennemsnitlige størrelse af en årige pige, jeg havde drømt op. Jeg så nu en pige på cm, med mørke blond halvlangt hår, et sødt ansigt og et par smukke bryster. Denne pige blev kaldt Lisbeth.

Hun var en af de hotteste piger i klassen. Hun var også en af de mere populære piger, fordi hendes mor lod hende arrangere fester, når hun ville. Hendes brystvorter var stive og hendes bryster hoppede op og ned, da hun gik hen imod mig. Tyve meter tilbage, ti meget tilbage, hun nåede mig.

Det første jeg bemærkede var, at hun lignede nøjagtigt den Lisbeth jeg kendte fra skolen, håret var den samme længde, de fregner på hendes hals og selv hendes røv var den samme perfekte størrelse. Men denne Lisbeth var helt nøgen.

Hun stod i benenden af min seng og kravlede op på den bløde madras. Hun kravlede over til min pik og greb den. Min pik voksede til sin fulde størrelse, da hendes bløde hænder rørte den, og hun begyndte spille mig langsomt af.

Jeg er lavet til dig, og jeg er her for at behage dig som du ønsker. Giv mig ordrer og jeg vil udføre dem. Du gør mig glad ved at lade mig tjene dig, så jeg beder dig lade mig være din slave. Hun gned hendes brystvorter og hendes fisse ramte hovedet af min pik. Hun gned hendes bryster og klemte hendes brystvorter. Min pik var hård og havde brug for hende — hurtigt. Jeg råbte da mit ansigt blev ramt af et flyvende objekt.

Jeg åbnede mine øjne og jeg var tilbage i mit værelse. Min lillesøster stod foran mig, fnisende og afventede min reaktion på de slag, hun havde givet mig. Jeg blev vred som en i helvede, min lille grimme søster havde vækket mig fra den mest erotiske og spændende drøm jeg nogensinde havde oplevet ved at slå mig i ansigtet. Hun blev forskrækket af min reaktion og løb væk.

Jeg hørte hende fnise lidt bag døren, så jeg tog mit gamle digital ur og kastede det mod døren. Uret ramte døren, og fløj fra hinanden i fem stykker. Jeg kiggede på uret der hang på væggen og opdagede at det var allerede 7.

Jeg sprang ud af sengen og spurtede hurtigt nedenunder. Min pik var stadig hård, og med tanken om en nøgen Lisbeth printet i min hjerne, var det næsten umuligt at lade min pik gå ned.

Jeg fik tøj på, børstet mine tænder og pakkede min taske indenfor tyve minutter, derefter ud af fordøren til min cykel. Efter at jeg havde fundet den begravet et eller andet sted i en bunke skrald, trådte jeg på pedalerne og cyklede væk så hurtigt som muligt. Jeg nåede skolen ti minutter efter. Jeg gik ind og mærkede med det samme jeg skulle tisse, jeg havde glemt at gå på toilettet derhjemme.

Jeg løb ud på badeværelset og åbnede en dørene indtil toilettet. Der så jeg et forbløffende syn, det var Lisbeth, der sad på toilettet. Hun havde sin hånd nede i hendes bukser. Hun kiggede på mig, mens hun langsomt legede med sig selv. Hun fjernede hendes hånd fra hendes bukser, en tynd tråd af fisse saft var forbundet fra toppen af hendes bukser til hendes langfinger. Jeg fik jern på øjeblikkeligt. Hun stod op og — uden tøven — sætte hendes våde finger på mit bælte. Og du ved, hvordan jeg kan lide mit rygte, ikke?

Hun trak hende finger ned mod mit skridt og hun kunne tydeligt mærke min stive pik. Hun forlod en våd linje på mine bukser. Hun begyndte at gå mod udgangen af badeværelset, og hun vendte sig om og sagde:.

Det starter ved 21tiden og det vil fortsætte, indtil ingen kan mere! Jeg fulgte hendes perfekt, røv ud af badeværelset med mine øjne, og så var hun væk. Jeg kunne ikke være mere forvirret. Havde jeg fanget en lækker kvinde i at onanere på drengenes toilet og bad den samme kvinde mig om at komme til en af hendes fester? Jeg besluttede mig for at gå til klassen, og se, hvad der ville ske resten af dagen.

Men intet interessant skete faktisk. Jeg blev sendt ud af kemi for ikke at yde nok opmærksomhed, men jeg var ligeglad, fordi mine tanker var rettet mod aftenens fest.

Da skoledagen var forbi styrtede jeg hjem, greb fat om mit judo tøj og strøg ud af døren. Judo træningen var kedelig, da alt jeg fik lov til var, at røre var andre fyre, der prøvede at smide mig til jorden. Da judo træningen var forbi gik jeg hjem og op til mit værelse med det samme. Jeg gik online på Skype, men ingen jeg ønskede at tale med var online. Jeg lukkede min computer og lagde mig på min seng da jeg trykkede på play-knappen på min ghettoblaster.

Mens jeg lå der, begyndte jeg at blive mere og mere ophidset. Ville noget ske i aften? Lisbeth var ikke særlig kendt for at have sex med tilfældige fyre. Det overraskede mig faktisk lidt, fordi med hendes status og lækre krop, ville hver en fyr på skolen gøre alt for at være sammen med hende. Jeg fortalte mine forældre, at jeg skulle til en fest, og jeg vil ikke komme tilbage før i morgen eftermiddag. Jeg gik en kilometer eller to til Lisbeths hus, og da jeg nåede det, kunne jeg straks høre musikken igennem de åbne vinduer og jeg kunne se blinkende lys indefra.

Jeg gik hen til hoveddøren, og bankede på, og ringede på, men ingen svarede. Jeg besluttede mig for at bruge bagdøren da jeg så den var åben. Jeg trådte ind og ingen bemærkede mig. Jeg gik ind, da jeg pludselig hørte Nina stemme:. Nina var en anden pige i min klasse, og hun var mindst lige så lækker som Lisbeth men i stedet for den lækre krop, som Lisbeth havde, så var Ninas ansigt var hovedattraktionen, hun havde smukke blå øjne, en perfekt næse og små, lige til at kysse læber, der ville gøre de fleste kvinder bi.

Hendes lange, blonde hår gjorde hende næsten uimodståelig. På den anden side, var hendes krop lækker også, hun havde smukke bryster og en dejlig, stram røv. Jeg stirrede efter Lisbeth og Nina da de forsvandt sammen ind i et rum, der måtte være i køkkenet.

Jeg gik lidt rundt, forsøgte at finde nogle øl. Men da Lisbeths forældre var rige, og huset var enormt, kunne ikke finde noget spiritus undtagen Vodka. Jeg kunne godt lide Vodka, men jeg ønskede ikke at blive fuld, så jeg ikke kunne huske, hvis noget interessant skete.

Jeg søgte i yderligere to minutter, før jeg besluttede at give op og bare spørge Lisbeth. Jeg gik hen til køkkendøren og forsøgte at åbne den, uden held.

Jeg bankede på døren hårdt, men ingen svarede. Jeg vidste, at de var der og selvom musikken var høj, var jeg overbevist om at de kunne høre jeg bankede på døren. Jeg bankede igen, hårdere denne gang.

Det var næsten som om jeg var Hulk, der forsøger at slå døren ind. Jeg besluttede mig for at prøve og finde ud af, hvad der foregik bag den dør. Jeg samlede al min kraft og jeg skubbede døren åben med al magt mens jeg sagde: Nina, der havde gemt sig hendes krop bag døren, var nøgen bortset fra den strap-on dildo hun var iført.

Jeg kiggede på hendes krop, så på hendes ansigt. Det chokerede udtryk i hendes ansigt. Jeg så på Lisbeth, hun stod foroverbøjet et bord, mens en buttplug var synlig, lige uden for hendes røvhul. Fisse safter flød ud af hendes fisse, mens hun langsomt vuggede sig til orgasme.

Hun kiggede på mig og sagde: Du virkelig vil ikke stoppe med at overraske mig i at gøre frække ting, vil du? Nina svarede før Lisbeth kunne nå at sige noget: Uden yderligere tøven jeg trak jeg min telefon frem, pegede kameralinsen over på Ninas nøgne krop og tog et billede; perfekt. Hendes nøgne krop var synlig på min skærm, og det samme var strap-on dildoen som stak ud mellem hendes ben. Før Nina selv kunne åbne munden, sagde Lisbeth den ting, som jeg havde ønsket at høre hele mit liv fra denne pige:.

Jeg tøvede ikke et sekund, fordi jeg vidste Nina altid lyttede til Lisbeth. Jeg lagde min mobiltelefon tilbage i lommen og greb Ninas arm. Jeg derefter trak hende ind til mig, og uden at afvente hendes godkendelse, kyssede jeg hende hårdt og greb fat i hendes venstre bryst.

Hun tøvede et øjeblik, men derefter kvitterede hun ved at presse sin tunge ind i min mund og løfte hendes ben op mod mit ben. Lisbeth rejste sig op og gik hen imod mig.

... Sex aldersforskel sæd i kussen

Sex med fede damer moden kusse

Jeg fik jern på øjeblikkeligt. Hun stod op og — uden tøven — sætte hendes våde finger på mit bælte. Og du ved, hvordan jeg kan lide mit rygte, ikke?

Hun trak hende finger ned mod mit skridt og hun kunne tydeligt mærke min stive pik. Hun forlod en våd linje på mine bukser. Hun begyndte at gå mod udgangen af badeværelset, og hun vendte sig om og sagde:.

Det starter ved 21tiden og det vil fortsætte, indtil ingen kan mere! Jeg fulgte hendes perfekt, røv ud af badeværelset med mine øjne, og så var hun væk. Jeg kunne ikke være mere forvirret. Havde jeg fanget en lækker kvinde i at onanere på drengenes toilet og bad den samme kvinde mig om at komme til en af hendes fester? Jeg besluttede mig for at gå til klassen, og se, hvad der ville ske resten af dagen.

Men intet interessant skete faktisk. Jeg blev sendt ud af kemi for ikke at yde nok opmærksomhed, men jeg var ligeglad, fordi mine tanker var rettet mod aftenens fest. Da skoledagen var forbi styrtede jeg hjem, greb fat om mit judo tøj og strøg ud af døren. Judo træningen var kedelig, da alt jeg fik lov til var, at røre var andre fyre, der prøvede at smide mig til jorden.

Da judo træningen var forbi gik jeg hjem og op til mit værelse med det samme. Jeg gik online på Skype, men ingen jeg ønskede at tale med var online. Jeg lukkede min computer og lagde mig på min seng da jeg trykkede på play-knappen på min ghettoblaster. Mens jeg lå der, begyndte jeg at blive mere og mere ophidset. Ville noget ske i aften? Lisbeth var ikke særlig kendt for at have sex med tilfældige fyre. Det overraskede mig faktisk lidt, fordi med hendes status og lækre krop, ville hver en fyr på skolen gøre alt for at være sammen med hende.

Jeg fortalte mine forældre, at jeg skulle til en fest, og jeg vil ikke komme tilbage før i morgen eftermiddag. Jeg gik en kilometer eller to til Lisbeths hus, og da jeg nåede det, kunne jeg straks høre musikken igennem de åbne vinduer og jeg kunne se blinkende lys indefra. Jeg gik hen til hoveddøren, og bankede på, og ringede på, men ingen svarede.

Jeg besluttede mig for at bruge bagdøren da jeg så den var åben. Jeg trådte ind og ingen bemærkede mig. Jeg gik ind, da jeg pludselig hørte Nina stemme:. Nina var en anden pige i min klasse, og hun var mindst lige så lækker som Lisbeth men i stedet for den lækre krop, som Lisbeth havde, så var Ninas ansigt var hovedattraktionen, hun havde smukke blå øjne, en perfekt næse og små, lige til at kysse læber, der ville gøre de fleste kvinder bi.

Hendes lange, blonde hår gjorde hende næsten uimodståelig. På den anden side, var hendes krop lækker også, hun havde smukke bryster og en dejlig, stram røv. Jeg stirrede efter Lisbeth og Nina da de forsvandt sammen ind i et rum, der måtte være i køkkenet.

Jeg gik lidt rundt, forsøgte at finde nogle øl. Men da Lisbeths forældre var rige, og huset var enormt, kunne ikke finde noget spiritus undtagen Vodka. Jeg kunne godt lide Vodka, men jeg ønskede ikke at blive fuld, så jeg ikke kunne huske, hvis noget interessant skete. Jeg søgte i yderligere to minutter, før jeg besluttede at give op og bare spørge Lisbeth. Jeg gik hen til køkkendøren og forsøgte at åbne den, uden held. Jeg bankede på døren hårdt, men ingen svarede. Jeg vidste, at de var der og selvom musikken var høj, var jeg overbevist om at de kunne høre jeg bankede på døren.

Jeg bankede igen, hårdere denne gang. Det var næsten som om jeg var Hulk, der forsøger at slå døren ind.

Jeg besluttede mig for at prøve og finde ud af, hvad der foregik bag den dør. Jeg samlede al min kraft og jeg skubbede døren åben med al magt mens jeg sagde: Nina, der havde gemt sig hendes krop bag døren, var nøgen bortset fra den strap-on dildo hun var iført. Jeg kiggede på hendes krop, så på hendes ansigt.

Det chokerede udtryk i hendes ansigt. Jeg så på Lisbeth, hun stod foroverbøjet et bord, mens en buttplug var synlig, lige uden for hendes røvhul. Fisse safter flød ud af hendes fisse, mens hun langsomt vuggede sig til orgasme. Hun kiggede på mig og sagde: Du virkelig vil ikke stoppe med at overraske mig i at gøre frække ting, vil du? Nina svarede før Lisbeth kunne nå at sige noget: Uden yderligere tøven jeg trak jeg min telefon frem, pegede kameralinsen over på Ninas nøgne krop og tog et billede; perfekt.

Hendes nøgne krop var synlig på min skærm, og det samme var strap-on dildoen som stak ud mellem hendes ben. Før Nina selv kunne åbne munden, sagde Lisbeth den ting, som jeg havde ønsket at høre hele mit liv fra denne pige:. Jeg tøvede ikke et sekund, fordi jeg vidste Nina altid lyttede til Lisbeth.

Jeg lagde min mobiltelefon tilbage i lommen og greb Ninas arm. Jeg derefter trak hende ind til mig, og uden at afvente hendes godkendelse, kyssede jeg hende hårdt og greb fat i hendes venstre bryst. Hun tøvede et øjeblik, men derefter kvitterede hun ved at presse sin tunge ind i min mund og løfte hendes ben op mod mit ben. Lisbeth rejste sig op og gik hen imod mig.

Hun knappede mine bukser op, trak min lynlås ned og fik trukket mine bukser af. Lisbeth greb fat i min pik gennem mine boksershorts og begyndte at lege med den i et par sekunder.

Jeg gav slip på Ninas bryst jeg stak min hånd ned i de trusser der støttede strap-on dildoen. Jeg følte den anden ende af dildoen, som var inde i Ninas fisse, så jeg greb den og trak den ned. Nina stønnede ind i mit øre, da den kortere ende af dildo gled ud af hendes fisse. Jeg trak trusserne ned, indtil de kom ud over hendes balder, og derefter lod jeg dem bare falde.

Hun trådte ud af strap-on og lagde min hånd på hendes fisse. Straks gled der en finger ind, og jeg begyndte at fingerkneppe hende blidt. Lisbeth var begyndt at slikke min svulmende pik gennem mine boksere.

Hendes tunge efterlod sig våde stier på mine boksershorts og efter at hun havde gennemvædet mit skridt med hendes spyt, hev hun mine boksere af. Hun kiggede på min pik: Sammenlignet med den er de dildoer jo ingenting.

Jeg stønnede lidt i Ninas øre før jeg slap hende, og fokuserede på min egen fornøjelse. Lisbeth slugte min pik cm efter cm, og efter et par sekunder, havde hun hele min pik i hendes mund. Hun gaggede lidt, men holdt den inde. Hun begyndte at sutte den, og jeg næsten kom på stedet. Jeg ville ikke komme nu, så jeg holdt det tilbage. Lisbeth stoppede med at sutte mig efter et minut, og før jeg kunne klage, greb hun min pik og guidede mig til køkkenbordet. Hun bad Nina at komme op på bordet.

Lisbeth gik på knæ og fortsatte med at sutte mig, mens Nina lå på ryggen på køkkenbordet. Hun rystede hendes røv og jeg forstod hvad hun ville. Jeg dykkede lige ned i Ninas fisse og slikkede hende grundigt.

Jeg slikkede, sugede, bed, og tunge kneppede hendes varme fisse. Det smagte fantastisk, og jeg gik lidt lavere for at smage hendes røvhul. Jeg lod min tunge lege et par gange med hendes røv, og selv om det ikke smagte dårligt, så var det ikke så interessant som hendes fisse.

Jeg kneppede hende med min tunge, og mens hendes orgasme blev opbygget, så blev min egen det også. Hun skød sine hofter i vejret, og stønnede sin orgasme ud, alt imens jeg sprøjtede min varme sæd ind i Lisbeths mund. Lisbeth slugte min sperm med et smil om læben. Nina var ikke meget for det, men hun gjorde som hun fik at vide, og hun klatrede ned. Lisbeth tog hendes plads, og hun vrikkede med hofterne. Jeg flyttede mit hoved ned til hendes fisse for at smage hende, men hun stoppede mit hoved med hånden:.

Min pik blev straks stiv igen, og jeg satte dens hoved mod hendes fisse og i en lang bevægelse, gled jeg helt i bund. Størrelsen på den overraskede hende meget. Du føles enorm inden i mig! Jeg kunne tydeligt høre hende hen over musikken og jeg håbede ingen havde hørt hende. Jeg trak mig ud igen, og bankede den i bund igen. Hele tiden hurtigere og hurtigere, kneppede jeg hendes stramme fisse.

Nina stod ved siden af mig legede med sig selv og klemte hendes bryster. Jeg kiggede på hende, greb en af hendes brystvorter og trak hende hen imod mig. Hun stønnede og kyssede mig hårdt, og jeg flyttede min hånd til hendes fisse og lod en finger glide ind. De begge kom på samme tid, Lisbeth skreg og Nina udstødte et højt suk. På min vej derhen så jeg Pias mor lede efter damernes badekabiner.

Da jeg var færdig gik hun stadig rundt i badekåbe og så forvirret ud. Jeg spurgte om jeg kunne hjælpe og viste hende vej til badekabinerne. Jeg fandt min egen kabine og min kone gik ned for at bade. I rent tøj og nyvasket gik jeg ned mod receptionen og igen gik Pias mor rundt og så forvirret ud.

Nu kunne hun ikke finde ud af hvor hun boede. Hun viste mig sin nøgle og jeg gik i forvejen og viste hende vej. Endelig fandt vi hendes kabine. Jeg bankede på og Pia kom til døren uden at vide, at jeg var der sammen med hendes mor.

Hun havde derfor kun sin bh og trusser på. Igen sprang gnisterne mellem os. Først prøvede Pia at dække sig, men fortrød og lod armene falde ned langs siden. Jeg kunne ane den lyse trekant under trusserne, der skar lidt op i hendes skød. Bh’en var af den bløde og næsten gennemsigtige slags, derfor kunne jeg tydeligt se, at hendes bryster var små og meget faste.

Hun reagerede på den spændte situation, fordi hendes brystvorter begyndte at stritte voldsomt under den tynde bh. Det hjalp heller ikke på situationen, at hun også spredte benene lidt mere.

Så lukkede hun sin mor ind og døren i. Jeg ventede lidt og var så småt ved at gå tilbage til mig selv, da jeg hørte døren gå op. Hej tak fordi du hjalp min mor. Jeg vendte mig igen om mod Pia. Nu var hun smart klædt på. En stram sweater og en lang slåom nederdel. Dem kunne hun åbenbart godt lide at gå i. Jeg gik tilbage til hende og vi blev enige om, at vi fire skulle spise aftensmad sammen.

Vi fandt et hyggeligt sted og spiste og drak noget godt, men dyrt øl. Selv tog jeg en lys øl med lidt alkohol og til Marie fandt jeg en stærk og fortalte at den var svag i alkohol.

Pia havde luret mig og gjorde det samme med sin mor. Da vi var færdige med maden, havde jeg fået at vide, at Pia og hendes mor boede i Fredensborg.

Marie og jeg boede i Hornbæk, så det tegnede godt for den nærmeste fremtid. Under spisningen var det lykkedes mig og Pia at komme til at sidde ved siden af hinanden. Jeg skulle hele tiden rette på min serviet, og hver gang rørte jeg ved Pia, også hun var meget omhyggelig med at bruge sin serviet, så hendes hånd kom til at ramme mig i skridtet flere gange.

Hun havde mærkede at jeg var blevet stiv af hendes berøring. Hun smilede til mig og hviskede til mig. Jeg fik også lejlighed til at få min hånd ind under hendes sålom nederdel og fik en finger under hendes trusser og op i hendes dejlige våde revne.

På et tidspunkt var hun på toilettet. Da jeg igen fik min hånd op mellem hendes lår var der ingen trusser. Vi så et øjeblik på hinanden og hun smilede skælmsk til mig. Næste gang jeg havde min hånd i hendes skød stak jeg en finger langt op i hende og nulrede hendes kilder. Hun vred sig uroligt. Det var meget spændende for Marie måtte jo ikke bemærke det.

Lidt efter trak jeg den våde, smattede finger til mig. Med den anden hånd sørgede jeg for at spilde lidt på bordet og lod som om jeg tørrede det op med fingeren, men det var en anden finger, så jeg kiggede lidt på Pia, da jeg med en langsom bevægelse slikkede den finger ren, som jeg nys havde haft oppe i hendes våde skød. Det er utroligt at min kone ikke opdagede vores erotiske og ophidsende mummespil.

Det var tid for mig at gå på toilet, så jeg undskyldte mig og da jeg var færdig og på vej tilbage, stod Pia og ventede på mig. Hurtigt trak hun mig med ind på dametoilettet og trak min pik ud af mine bukser. Et par hurtigere ryk med hendes hånd og et langt sugende kys, fik hurtigt min pik til at stå helt ret.

Hun skilte sin nederdel ad og førte mig lynhurtigt op i sit skød. Vi nåede lige at varme lidt op inden vi blev nervøse og sneg os ud igen. Hun ventede fem minutter før hun kom tilbage til bordet. Jeg foreslog at vi alle gik en tur rundt i Lunds nattegader. Men Marie og ”Mor” ville hjem og sove.

Og det havde jo også været vores skumle plan. Marie havde heldigvis ikke opfattet, hvad Pia og jeg havde gang i, så hun foreslog at jeg selv kunne gå en tur. Efter at have fulgt de trætte damer hjem gik Pia og jeg ud i nattens mørke for at finde et sted hvor vi kunne dyrke hinanden. Med det lange frække forspil, måtte der ske noget hurtigt, for vi kunne ikke vente ret meget længere før vi måtte elske med hinanden.

Vi fandt en park med en del tæt krat, gik der ind og fandt en lille åbning, hvor vi kunne være alene. Vi kyssede hinanden vildt og omfavnede hinanden. Det kunne ikke gå hurtigt nok med at få åbnet for vores tøj og lægge det på jorden til et godt leje. Det var heldigvis en dejlig lun nat. Det var skønt at ligge ned og kæle for hinanden. Mine hænder startede med at kærtegne hendes bryster og de dejlige små bryster stivnede, efterhånden som hun blev mere og mere liderlig.

Snart lod jeg min mund overtage den del af nydelsen og mine hænder søgte ned til hendes lår og den saftige fisse. Hun havde travlt med at køre på min stive pik med en ivrig hånd. Efter et stykke tid med at gejle hinanden op på den måde, lagde vi os an til en skøn 69’er, men det kunne ikke blive ved, vi måtte have hinanden fuldt ud.

Pia lagde sig om på ryggen og hviskede, kom ind i mig nu. Jeg har ikke haft en pik i mig i tre år, bare fordi jeg altid skal være den pæne datter, der tager sig af sin gamle mor. Nu kan jeg ikke vente længere. Du må nok hellere trække dig ud når du sprøjter, for jeg ved ikke med sikkerhed, om jeg endnu kan blive gravid. Jeg skal nok prøve at være forsigtig, sagde jeg. Hun åbnede sit dejlige skød for mig og tog forsigtigt og førte min pik ind i sig.

Langsomt pressede jeg mig ind i hendes elskovshule og mærkede den intense strammen om min stive manddom. Til at begynde med var det stille, rolige, nydende bevægelser, der gav en utrolig følsom kilderen i vores skød, men det kunne vi ikke beherske ret længe og tempoet steg samtidig med, at jeg hele tiden trængte længere og længere ind i Pia.

Så var Pia nået op på toppen og eksploderede i sin første, lille orgasme, men hun fortsatte ufortrødent og nu kunne jeg heller ikke holde ret meget længere.

Sex aldersforskel sæd i kussen